dimarts, 8 de febrer del 2011

1. Llegeix aquest text que parla sobre la felicitat, fes-ne un resum al teu blog, l'acompanyes d'una imatge significativa i fas una conclusió amb el que penses sobre el que és per a tu la felicitat.

Resum. 
Al llarg de les nostres vides anam perseguint aquest "fantasma" que anomenam felicitat.  Hi ha persones que malgasten les seves vides en una recerca constant i estèril de la felicitat com estat gairebé permanent, amb la il·lusió quimèrica que algun dia la trobaran.   Evidentment, el que és felicitat per a uns, no ho és per a altres, i això fa que en el món hi hagi persones     felices i persones infelices de per vida.   També  hi ha persones a qui la vida posa a prova, una vegada rera una altra, amb dificultats greus i això pot ser motiu d'infelicitat.

La persona que es considera feliç sap que la desgràcia és una possibilitat, mentre que la felicitat és una elecció. Si apostem perquè en la nostra vida hi siguin presents el màxim de moments feliços possibles, ens anirà bé:

Per jo la feliçitat és que me toqui s'ha loteria i viure sense trabellar, aixecarme cuant vulgui, fer el que vulgui, i moltes mes coses. Sinoa la vida no i ha la feliçitat perque estas tota s'ha vida ho estudiant o trabellant i aixi no pots disfrutar mai de sa vida, aixó és la felicitat per jo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada