dimecres, 2 de febrer del 2011

conte

1.A. Crea un personatge: 

Qui és aquesta dona? L'amant.
Què nom? Tomeva.
És casada, separada, vídua, soltera? Víuda.
Té fills? No
És una dona sana? No
És la senyora de la casa?Una criada? L'amant? Una amant.
Què fa? Descansa de la neteja? Espera l'estimat? Pensa? Espera l'estimat.
Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista? Feliç.

1. B. Escriu una història amb la protagonista creada. A la història ha d'aparèixer el moment en què està a la finestra.  Mínim 25 línees.
L'ACTIVITAT CONTINUARÀ... 

Na Tomeva estava a la finestra esperant el seu amant com cada nit, el seu amant era un ricaxon que tenia una dona i dos fills.
Se varen coneixer a un puticlub ella era una puta i ell se va enamorar perque ella l'hi va ensenyar una nova vida que era de la de viure sa vida, drogar-se i fer loque volguesin i com que ell sempre havia fet tot be hi de petit mai sortia per estodiar  li va agrada lo que ella li aportava a sa seva vida.
En la seva primera nit com amants a ell li va pegar un groc perque no estava acostumat a ficar-se coca i beure tant. Pero envers de aturar a ell li va agradar la sensació i ho va seguir fent.
La dona d'en Tomeu va començar a notar un canvi en el seu marit el veia molt canvia,se despreocupava dels seus fills, fallava a la feina...
Fins que un dia va arribar a les tres i quart sense la camia, amb la corbata pel cap i un tanga de leopardo damunt el cap. La dona es va emprenyar molt i va agafar els seus dos fills i sen varen anar a casa de la seva mare. A ell no li va sebre greu perque estava ficat fins a les celles.
En Tomeu va seguir la seva nova vida sense pensar amb els seus fills i la seva dona fins que un dia se va ficar masa cosa al cos i va ser hospitalitzat per sobredosis.
Mentre estava en coma nomes l'hi venien imatges de la seva dona i dels seus fills i se va prometre que si un dia sortia tornaria a ser el de abans.
Tres mesos i mig despres va despertar del coma i sen va anar a cercar a la seva familia a casa de la padrina la dona l'hi va perdonar i varen tornar a ser la mateixa familia unida de antes.
Encuant a na Tomeva va tornar al puticlub i seguia igual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada