dilluns, 22 de novembre del 2010

TREBALL D'INVESTIGACIÓ SOBRE LA PENA DE MORT



1. Cerca informació sobre La pena de mort a internet i fes una explicíó del que has trobat. NO HA DE SER UNA COPIAR-AFERRAR.

La pena de muerte, pena capital o ejecución consiste en provocar la muerte de un condenado por parte del Estado, como castigo por un delito establecido en la legislación; los delitos a los cuales se aplica esta sanción penal suelen denominarse «crímenes» o «delitos capitales».
  
2. Explica la teva opinió personal sobre la mateixa. La teva explicació ha d'anar acompanyada d'una bona argumentació que justifiqui la teva resposta.

Jo el que faria seria que si tu has matat te mataria, si has violat te tearia el rabec etc. Perque la justicia ara mateix es una merda "amb perdo de l'expressió" perque hi ha gent que ha matat i per portar-se bé a la presó en dos anys o menys esta defora en canvi cualcu que ha robat perque no tenia per menjar estarà de cinc a deu anys com a mínim.
 3. Llegeix aquest text que parla sobre la pena de mort i el resumeixes. Comenta'l paràgraf per paràgraf i n'escrius la teva opinió personal:

El primer paràgraf diu que com pot ser que hi hagui pena de mort a alguns païssos.
El segon te posa un exemple d'un home que han executat a la xina per tràfic de drogues.
El tercer diu que ho haurien de explicar a l'escola.
El quart diu que a les persones que han fet qualca cosa ilegal han de tenir un castig pero no el de pena de mort.
Diu que hi ha 69 paissos que encara tenen la pena de mort i diu que és una xifra molt elevada.

La meva opinió és que haurien de ferlis lo que ells han fet i punt aixi aprendrien i hauria menys morts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada